MembriStimată colegă,
Stimate coleg,

Un sondaj de o importanță semnificativă în sectorul apei este în desfășurare și avem nevoie urgentă de ajutorul dumneavoastră. Vă rugăm să alocați câteva minute din timpul dumneavoastră pentru a completa acest chestionar care va contribui la înțelegerea mai profundă a opiniei naționale în privința obiceiurilor casnice legate de consumul de apă, respectiv evaluarea impactului asupra amprentei de apă.

Totodată, vă rugăm să ne sprijiniți prin redistribuirea chestionarul cât mai multor persoane din rețeaua dumneavoastră, pentru a obține o imagine cât mai cuprinzătoare și reprezentativă a opiniei publice din România.

Linkul către sondajul este disponibil aici: https://tinyurl.com/mry83bje.

Îți multumim pentru timpul acordat și pentru grija pe care o manifești față de această resursă vitală pentru viață: apa.

La final, vei putea consulta pe site-ul nostru rezultatele acestui studiu, rezultate la obținerea cărora ai contribuit și tu ca prieten al apei...

STUDIUL PRIVIND IMPLICAREA PRINCIPIILORECONOMIEI CIRCULARE ÎN GESTIONAREA CONSUMULUI DE APĂ LA NIVEL INDIVIDUAL: ANALIZĂ DE IMPACT ASUPRA RESURSELOR DE APĂ ȘI A SUSTENABILITĂȚII LA NIVELUL GOSPODĂRIILOR DIN ROMÂNIA

Raport privind stadiul implementării principiilor economiei circulare la nivelul operatorilor regionali de apă

Alătură-te mișcării noastre pentru un viitor mai sustenabil!

„Proiect finanțat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă”